Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Avviser hemmelige forhandlinger med PA

– Israel har avvist et palestinsk forslag om å starte hemmelige forhandlinger, sier en sentral regjeringskilde til Jerusalem Post lørdag kveld. Den israelske regjeringen mener PA-formann Mahmoud Abbas prøver å få igang sluttstatus-forhandlinger før terrorens infrastruktur er avviklet. Avvæpning av de palestinske terrorgruppene er første skritt videre i prosessen som det internasjonale veikartet for fred legger opp til. Under besøket til Abbas i Washington ble forslaget også avvist av den amerikanske administrasjonen, sier en kilde til Ha’aretz. Abbas har repetert forslaget i et intervju med det franske nyhetsbyrået AFP. – Det er ikke spørsmål om forhandlingene er åpne eller hemmelige, men hva forhandlingene skal dreie seg om. Abbas prøver å ta snarveier og bringe opp spørsmål knyttet til sluttstatus-forhandlingene. Dette er helt uakseptabelt for oss og den amerikanske administrasjonen, sier en israelsk tjenestemann til Ha’aretz.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart