Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Palestinske angrep øker på Vestbredden

De siste dagene er en rekke palestinere drept av IDF på Vestbredden, men de israelske forsvarsstyrkene benekter at de har endret politikk. – Vi har ikke valgt noen ny kurs på Vestbredden, men terrorgruppene har trappet opp sin aktivitet, sier en IDF-kilde til Yedioth Aharonoth. Stadig oftere blir det kastet molotov-cocktail og steiner mot israelske soldater og sivile. Den forventede terrorøkningen etter tilbaketrekningen har kommet, sier IDF-kilder. Lørdag oppdaget israelske soldater to palestinske ungdommer som de mistenkte for å utplassere en veibombe i nærheten av den israelske bosetningen Neveh Tzuf. En av palestinerne, en 19-åring, ble dødelig såret da IDF åpnet ild. Senere viste det seg at "veibomben" var en bag full med steiner. Yedioth Aharonoth skriver at palestinerne utplasserte bagen som en "lure-bombe".


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart