Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Skjulte håndgranat under baby

Da israelske styrker kom inn i landsbyen på jakt etter våpen og mistenkte terrorister, fant de en palestinske kvinne med en håndgranat i jakken like ved sin en måneds gamle baby som hun holdt på armen. Aziza Jawabra innrømmer at granaten var farlig nær hennes sønn, men sier at hun ikke viste at granaten var i jakken. – Det er ikke vanlig å se at en kvinne bruker en baby til å skjule en granat, sier oberstløytnant Arik Chen i IDF. Han har fortalt om hendelsen fra lørdag til nyhetsbyrået AP. Under samme operasjon i landsbyen utenfor Nablus ble fem militante palestinere arrestert. Styrkene fant også en ti kilos bombe i huset til en av de militante palestinerne.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart