Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Lander i Israel tirsdag

Bill Gates, grunnleggeren av det multinasjonale softwareselskapet Microsoft, skal etter planen lande for første gang i Israel tirsdag ettermiddag. Gates kommer som et ledd i hans årlige tur til Europa. I år skal han legge frem sin visjon for "en ny verden av arbeidsmuligheter". I løpet av dagsoppholdet skal Gates møte statsminister Ariel Sharon og fungerende finansminister Ehud Olmert, samt dele sin visjon for rundt 2.500 næringslivsfolk og entreprenører. Han skal etter planen også møte israelske tenåringer som har utmerket seg innenfor teknologi- og IT. Ungdommene vil presentere sine ideer og spørsmål til Gates. Gates har ikke satt av tid til å besøke Microsofts forsknings- og utviklingssenter i Haifa. Senteret har 150 ansatte.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart