Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

USA vil bare hjelpe regjering som ønsker fred

Amerikanerne vil ikke bli involvert i noen form for hjelpearbeid dersom vinnerne av det palestinske valget ønsker å bruke vold som et politisk virkemiddel, uttalte den amerikanske presidenten George W. Bush mandag. Den militante organisasjonen Hamas, som den amerikanske regjeringen definerer som en terrororganisasjon, planlegger for første gang å utfordre Fatah-gruppen til PA-formann Mahmoud Abbas, i lovlige valg januar 2006, i følge Ha’aretz. USA og Israel har likevel uttalt at de ikke ønsker å blande seg inn i de frie valgene til palestinerne. President Bush hadde mye godt å si om Mahmoud Abbas i forrige uke i Det hvite hus, blant annet at han var en mann som ønsket å slå ned på terror. Også Israels statsminister Ariel Sharon fikk ros for sin tilbaketrekning fra Gaza-stripen. – Begge menn måtte ta hand om noen veldig vanskelige politiske situasjoner, som et resultat av beslutningen. Nå trenger vi å bevege oss fremover, og USA ønsker å hjelpe til, sa Bush i et intervju med Al-Arabiya.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart