Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Kassam-rakett skutt mot Sderot

Al Aqsa Martyrbrigader skjøt en ny Kassam-rakett mot den israelske byen Sderot natt til onsdag. Noen timer senere skjøt IDF minst én rakett og artillerigranater mot utskytningsstedet, skriver Ha’aretz. IDF kaller angrepet "varselskudd". I følge en palestinsk tjenestemann har Israel advart sivile palestinere om å holde seg borte fra områdene. Det er ikke meldt om skader verken på israelsk eller palestinsk side. Mandag ble minst fem raketter skutt mot Sderot. Også da svarte IDF med artilleriild mot utskytningsområdene og rakettangrep mot noen bygninger på Gaza-stripen. Sderot-ordfører Eli Moyal mener IDFs svar har vært alt for "svakt". – Dette oppfordrer palestinerne til å fortsette angrepene på oss, sa Moyal til Yedioth Aharonoth tirsdag. "IDF burde ikke bare svare på angrepene, men sette Kassam-gruppene helt ut av spill." Sderot-innbygger Gili Bohadana er skremt av stadig nye rakettangrep. – Vi er redde. Det er ingen annen måte man kan beskrive følelsen man har når man vet at man kan få en Kassam-rakett servert som hovedrett til familiemiddagen, sier Bohadana.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart