Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Terroren er tilbake i israelske byer

En selvmordsterrorist utløste sine dødelige eksplosiver på en markedsplass i kystbyen Hadera nord for Tel Aviv onsdag ettermiddag. Minst fire mennesker er drept og flere titalls skadet. For en av ofrene skal tilstanden være kritisk, og for flere alvorlig. – Terroren er tilbake i israelske byer, skriver Yedioth Aharonoth. Islamsk Jihad har tatt på seg ansvaret for angrepet, som de sier var en hevn etter at deres terrorleder Louie Sa’adi ble drept i skuddveksling med IDF natt til mandag. Militære israelske kilder påpeker imidlertid at et angrep av en slik art tar lenger enn tre dager å planlegge. Abu al-Muamen i Islamsk Jihad truer med flere angrep. I følge sikkerhetsminister Gideon Ezra kan selvmordsterroristen ha vært en kvinne. Eksplosivene ble utløst utenfor et utsalgssted for falafel. Flere boder i områder ble helt ødelagt, rapporterer Israel Radio. Terrorangrepet i Hadera er det første innenfor "den grønne linje" siden 28. august, da 20 mennesker ble skadet i Be’er Sheba. Det siste angrepet hvor isralere ble drept var i Netanya i juli. Palestinernes sjefsforhandler Saeb Erekat fordømmer angrepet, "som vi alltid fordømmer selvmordsangrep på sivile israelere".

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart