Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Fem isralere drept

Med en bombe fylt av metallsplinter stilte terroristen seg sammen med en flokk israelere i falafel-kø. Eksplosjonen drepte fem personer, og sju er alvorlig skadet. – Dette var ikke et hevnangrep, men en del av «en avtalt terrorstrategi» mellom de palestinske terrororgansisasjonene, støttet av Iran, Syria og Hizbollah, sier en israelsk talsmann ved Statsministerens kontor. Terrorangrepet i Hadera (27.10.05) FORSVARSMINISTER SHAUL MOFAZ: – Vi har forhindret hundrevis av slike angrep de siste årene Forsvarsminister Shaul Mofaz landet i Israel samtidig med terrorangrepet i Hadera onsdag ettermiddag. Under sitt besøk i Kairo fortalte han til president Hosni Mubarak om terrorgrupper som jobber kontinuerlig for å planlegge og gjennomføre terrorangrep mot Israel. – Vi har mulighet til å forhindre slike angrep. Israel har forhindret hundrevis av slike angrep de siste årene. Vi vil finne ut hva som skjedde og handle deretter, sa Mofaz i en uttalelse til reportere rett etter landing. – Vi vil behandle Islamsk Jihad på samme måte som vi har gjort med andre terroristgrupper, lovte Mofaz.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart