Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Første kvinnelige «terrorleder»

Hamas-aktivisten Samar Ibrahim Sabih (22) lot ikke svangerskap komme i veien for hennes planer om massemord. – Hadde ikke Sabih blitt arrestert av israelske styrker, hadde Hamas terroristen nesten helt sikkert slått følge med Islamsk Jihad i å sende selvmordsterrorister inn i hjertet av Israel, skriver den israelske avisen Yedioth Aharonoth. "Det er vanskelig å tro at denne rolige, religiøse kvinnen er en erfaren kommandosoldat, en ekspert i å lage selvmordsbombe-belter og bomber", fortsetter avisen. Sabih, som nå er inne til forhør hos den israelske sikkerhetstjenesten, blir omtalt som den "første kvinnelige terrorleder og planlegger" blant palestinerne. Hun ble rekruttert av Hamas da hun studerte på Gaza-stripen i 2003. Etter at hun giftet seg flyttet hun til Vestbredden, men selv etter at hun ble gravid fortsatte hun sine terroraktiviteter. I følge Yedioth Aharonoths kilder skal Sabih ha vært involvert i kidnappingen og drapet av israeleren Sasson Nuriel i september.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart