Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Godkjente militæroperasjoner mot terrorister

Statsminister Ariel Sharon og forsvarsminister Shaul Mofaz har godkjent en ny offensiv mot Islamsk Jihad og andre palestinske terrorgrupper etter terrorangrepet onsdag. IDF kommer først og fremt til å konsentrere seg om den nordlige Vestbredden og den nordlige Gaza-stripen. – Vanlige palestinere kommer også til å bli berørt, fordi en serie tiltak for å bedre deres levevilkår vil bli trukket tilbake, i hvert fall så lenge operasjonen varer, skriver Ha’aretz. Den israelske hæren kommer til å innføre generelt portforbud i de palestinske områdene på Vestbredden, og nordre deler av Samaria vil bli avskåret fra resten av Vestbredden. IDF vil også utplassere nye styrker langs grensen til Gaza-stripen, klare til å rykke inn for å forhindre nye Kassam-angrep mot israelske tettsteder.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart