Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Ashkelon er allerede innenfor rekkevidde av palestinske raketter

Hassan Abu Ali i Al Aqsa Martyrbrigader på Gaza-stripen sier til Jerusalem Post at gruppen har utviklet en ny rakett med rekkevidde på 17 kilometer. IDF vil ikke kommentere opplysningen direkte, men forsvarssjef Dan Harel sier at Ashkelon allerede er innenfor rekkevidde. Ashkelon er en av Israels største byer, og ligger ni kilometer fra det nordligste punktet på Gaza-stripen. – Det er ikke et spørsmål om rekkevidde, men om avskrekking, sier Harel. Tidligere har palestinske politikere gått imot rakettskytning mot Israel "fordi det fører til barbarisk gjengjeldelse". Det bekrefter at den eneste måten Israel har til å stanse dette, er med såpass kraftig gjengjeldelse at det "koster mer enn det smaker" for palestinerne. I lengden fører det til fredeligere tilstander enn den småkrigen palestinerne legger opp til, skriver redaktør Odd Myrland i en kommentar fra august 2004.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart