Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Israel og USA legger «Kina-krisen» bak seg

– Vi har lagt bak oss alle de omstridte sakene, sier Israels forsvarsminister Shaul Mofaz etter et møte med sin amerikanske kollega i Pentagon fredag kveld. I sommer nedgraderte USA sitt militære samarbeid med Israel på en rekke felter, etter at Israel solgte avanserte våpen til Kina uten å få godkjennelse fra Pentagon. Fredag var det første gang forsvarsministrene møttes etter at krisen oppstod. Israel skal nå få komme inn i igjen som partner i det amerikanske Joint Strike Fighter-prosjektet. USA forplikter seg til å selge JSF-jetjagere til Israel når prosjektet er avsluttet. Mofaz tror krisen i forholdet til Pentagon er over, og at det kan gjenopptas fullt samarbeid i alle prosjekter.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart