Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Navn til Sharons nye parti er klar

Statsministerens kontor og og kilder nær Ariel Sharon avviser kontant innholdet i en tv-reportasje på Channel 1 tirsdag kveld. Reportasjen går langt i å varsle at Sharon vil trekke seg fra Likud. Blant annet blir et navn til et eventuelt nytt parti nevnt. Forslaget skal være "Ein Li Eretz Aheret", "Jeg har ikke noe annet land". – Reportasjen er basert på falske informasjoner, sier medarbeidere av Sharon. Den neste store testen på det spinkle samholdet i Likud kommer når statsbudsjettet skal behandles i Knesset. – Dersom ikke det blir brukt partidisiplin og alle støtter regjeringen vil en splittelse være uungåelig, sier en sentral medarbeider av Sharon til Ha’aretz.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart