Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Roser FN for å støtte Holocaust-dag

Tirsdag vedtok FNs generalforsamling enstemmig å utpeke 27. januar som "Internasjonal minnedag for Holocaust-ofrene". 27. januar 1945 ble nazistenes konsentrasjonsleir Auschwitz-Birkenau frigjort av allierte styrker. Tysklands utenriksminister Joschka Fischer roser FN-vedtaket, og sier Holocaust for alltid vil være en mørk tid i det tyske folks historie. Leder for Jewish Agency, Zeev Bielski, applauderer også vedtaket. – Antallet overlevere fra Holocaust som fortsatt lever blir mindre for hvert år som går. Denne historiske avgjørelsen vil garantere at minnet om Holocaust ikke blir utslettet, sier Bielski. Israels FN-ambassadør Danny Gillerman får mye av æren for sitt diplomatiske arbeid i forkant av vedtaket.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart