Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Sharon vil tegne Israels nye grenser

Dersom en fredsprosess etter veikartet ikke lar seg gjøre, "utelukker ikke Sharon å bestemme Israels grenser i fremtiden uten palestinerne", sier nære medarbeidere til Jerusalem Post. Israel venter at palestinske myndigheter skal bekjempe terroristorganisasjonene i sine territorium, men hittil har regjeringen ventet forgjeves. Dersom det ikke blir utvikling på det diplomatiske planet kan Israel på sikt komme til å gjøre ensidige tilbaketrekninger på Vestbredden. – Det er ingen tvil om at Sharon ønsker å tegne [de nye] grensene, sier en medarbeider av statsministeren. – Sharon mener han er den eneste som kan gjøre det fordi han kjenner landet og tror dette er hans historiske oppgave, fortsetter medarbeideren. "Det vil bli vanskelig, men det er dette Israel ønsker og det er dette verden ønsker." Sharons talsmann Assaf Shariv tilbakeviser uttalelsene. – Grensespørsmålet vil bare komme opp dersom de palestinske myndighetene oppfyller sine forpliktelser og vi når den tredje fasen i veikartet. Sharon har sagt at det ikke vil bli flere ensidige tilbaketrekninger, sier Shariv.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart