Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Terroristene på Gaza-stripen må avskrekkes

På Gaza-stripen har både Fatahs militære fløy og Hamas blitt nærmest passive i angrep mot israelske mål, påpeker en høyt rangert israelsk offiser overfor Yedioth Aharonoth. Han tror dette skyldes avskrekkingseffekten som israelske luftstyrker har skapt med gjengjeldelsesaksjoner mot infrastruktur, målrettede drap på terrorledere og overlydsknall av jetjagere. – Det er bare en veldig liten gruppe militante som fortsatt er aktive. Vi kan ikke fortsette med en situasjon hvor vi svarer på hvert Kassam-angrep, men gjøre noe for å avskrekke terroristene, sier offiseren. Palestinske grupper har klaget på de israelske jetjagerne som bryter lydmuren over Gaza-stripen. – Overlydsknallene har ikke nådd maksimum ennå. Tro meg, maks volum er utålelig. Overlydsknall er et effektivt ikke-voldelig våpen. Sammen med målrettede drap og andre operasjoner skaper dette avskrekking, sier offiseren. Israelske luftstyrker opererer over Gaza-stripen med stor risiko, og tar hensyn til trusselen fra skulderholdte raketter. – Tidligere antok vi at terrororganisasjonene kunne ha mobile bakke-til-luft raketter. I lys av smuglingen gjennom den åpne grensen [mot Egypt] i sør, kan jeg si med sikkerhet at de har slike raketter, sier Yedioth Aharonoths kilde.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart