Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Minst 67 drept og 115 skadet i terrorangrep

Eksplosjoner rystet tre hoteller i sentrum av Jordans hovedstad Amman onsdag kveld. Minst 67 mennesker er drept, opplyser jordanske myndigheter. Terrorangrepene ble rettet mot tre vestlige hotellkjeder, blant annet Radisson SAS som er et særlig populært sted for israelske turister i Amman. I følge Israels ambassade er det ikke kommet meldinger om at israelere var offer for terrorangrepet. Det er første gang i nyere tid at terrorangrep rammer Jordans hovedstad, skriver Jerusalem Post. Landets sikkerhetsstyrker har tidligere avverget en rekke angrep. Kong Abdullah II var på offisielt statsbesøk i Kazakhstan da angrepet fant sted. Han returnerte hjem samme kveld. Jordanske og amerikanske myndigheter mistenker al-Qaida kommandanten Abu Musab al-Zarqawi for å stå bak terrorangrepene.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart