Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Dårlig flykapasitet gir milliardtap

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

Nestformann i Israels Hotellforening, Raffi Ferber, ber regjeringen arbeide med å overbevise amerikanske flyselskaper om å opprette en transatlantisk forbindelse, for å kunne øke antallet flygninger som er tilgjengelige for turister som vil besøke Israel, forteller Yedioth Aharonoth. – Israel burde henvende seg til amerikanske flyselskaper og overbevise deres ledere om å opprette en forbindelse mellom USA og Israel, sa Ferber. – Kontinentale flyselskaper burde bli spurt om å øke antallet passasjerer på sine flygninger. I dag er det en mangel på rundt 500.000 seter på forbindelsen mellom Nord-Amerika og Israel, fortsatte han. Ifølge Ferber taper Israel milliarder av dollar på grunn av manglende turisme, som også er et resultat av lav gjennomsnittlig romutnyttelse på hotellene. – Israel har infrastrukturen til å motta to eller tre ganger antallet turister som kommer nå, men i mange tilfeller er det simpelthen ikke nok passasjerseter [på flyene…] En million ekstra turister betyr to milliarder dollar (rundt 13 milliarder kroner), og 20.000 nye jobber i turistindustrien, avsluttet Ferber.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart