Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ikke bekymret over Peretz-seier

Ledende industrieiere er ikke bekymret etter at lederen i arbeiderorganisasjonen Histadrut, Amir Peretz, ble valgt til ny partileder i Arbeiderpartiet. Dette på tross av hans gjentatte krav om økt minstelønn. Industrileder Steff Wertheimer uttalte til Yedioth Aharonoth torsdag: "Jeg er ikke det minste redd for Amir Peretz, på tross av at jeg er totalt uenig med hans syn. På den andre siden, det faktum at han ble valgt, vil skjerpe forskjellene mellom venstre- og høyresiden i Israel, og vise at begge sider har mislyktes." – I motsetning til andre er Amir Peretz en gammeldags klassisk venstremann. Han representerer et venstre som ikke har gått igjennom de reformene som Tony Blair og Europa har, og derfor tror jeg at han vil forsvinne sammen med streiker og populistiske oppfordringer. Venstre- og høyresiden er begge ventet å klargjøre kartet for det eneste gjenværende alternativet, og det er sentrum, sier han.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart