Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ønsker tidlig valg

Den nyvalgte partilederen i Arbeiderpartiet, Amir Peretz, skal neste uke ha et møte med statsminister Ariel Sharon, hvor de skal drøfte å fremskynde valget i landet. – Et av de sentrale temaene som skal bli diskutert i løpet av mitt møte med statsminister Ariel Sharon neste uke, vil være å forsøke å oppnå enighet om en dato for tidlige valg. Om det mislykkes, vil vi prøve å få flertall i Knesset, uttalte Peretz torsdag, bare timer etter han ble erklært som vinner i partiledervalget. Sharon ringte Peretz torsdag morgen og gratulerte han med hans seier over tidligere partileder og visestatsminister Shimon Perez. Nå er det den nye partilederen som vil bli Aps statsministerkandidat.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart