Ville blitt Knessets nest største parti

En sammenslåing av partiene National Religious Party (NRP) og National Union til en religiøs-zionistisk partiliste ville kunne bli Knesset nest største gruppering, viser en meningsmåling gjennomført for Jerusalem Post. De to partiene kunne doblet sin nåværende representasjon i nasjonalforsamlingen, uavhengig om statsminister Ariel Sharon forblir i Likud eller ikke. Dersom Sharon forblir i Likud ville et nytt høyre-religiøst parti få 26 representater i Knesset. – Målingen er ikke eksakt, men den avslører en trend. Uansett er det et stort potensiale dersom den religiøs-zionistiske leiren slår seg sammen, skriver professor Kamil Fox ved universitetet i Tel Aviv.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart