Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Ville blitt Knessets nest største parti

En sammenslåing av partiene National Religious Party (NRP) og National Union til en religiøs-zionistisk partiliste ville kunne bli Knesset nest største gruppering, viser en meningsmåling gjennomført for Jerusalem Post. De to partiene kunne doblet sin nåværende representasjon i nasjonalforsamlingen, uavhengig om statsminister Ariel Sharon forblir i Likud eller ikke. Dersom Sharon forblir i Likud ville et nytt høyre-religiøst parti få 26 representater i Knesset. – Målingen er ikke eksakt, men den avslører en trend. Uansett er det et stort potensiale dersom den religiøs-zionistiske leiren slår seg sammen, skriver professor Kamil Fox ved universitetet i Tel Aviv.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart