Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Jordan tettere CIA enn Mossad

Jordans etterretningsdirektorat (GID) har passert Israels etterretningstjeneste Mossad som USAs mest effektive allierte antiterrorbyrå i Midtøsten, rapporterte Los Angeles Times i helgen. I følge avtroppede CIA-agenter, bidrar USA med hemmelig økonomisk støtte for å subsidiere GIDs budsjett, og de to byråene gjennomfører sofistikerte fellesoperasjoner, og deler ofte etterretningsinformasjon med hverandre. – Jordan er på toppen av listen vår over utenlandske partnere, forteller Michael Scheuer, som sa opp sin stilling i CIA i fjor, etter en tjueto år lang karriere. Fire av disse årene ledet han en enhet som lette etter Osama bin Ladens oppholdssted. "Vi har lik agenda, og de er villige til å hjelpe på det de kan," sier Scheuer. Samarbeidet mellom de to etterretningstjenestene skal bare ha blitt sterkere etter angrepet på World Trade Center 11. september 2001. GID skal ha hjulpet til med å jakte på flere jordanskfødte terrorister, som var involvert i angrepet. I tillegg blir deres personell beskrevet som veldig dyktige forhørere.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart