Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Sharon utsatte møte med ny Ap-leder

Den nyvalgte lederen i Det israelske arbeiderpartiet, Amir Peretz, har satt i gang en stormoffensiv mot statsminister Ariel Sharon. Peretz sier han er lite imponert over en utsettelse av et møte, fra Sharons side, hvor de to partene skulle diskutere dato for fremskyving av valget. Nå truer han med å velte regjeringen, dersom ikke ting skjer innen kort tid. – Om et møte med Sharon ikke skjer i løpet av begynnelsen av uken, kan vi jobbe med å få veltet regjeringen onsdag, truet partiformannen via Channel 2 sitt program "Meet the press". Han fortsatte sin offensiv mot statsminister Sharon med å si at han "ikke har til hensikt å forlenge denne [regjerings]perioden hvor Sharon behandler alle andre partier som om de var hans marionetter. Det er over. Sharon trenger å innse at jeg er villig til å gjøre alt for å få til en avtale med han, til Israels beste, for slik å kunne motvirke [politisk] usikkerhet." – Om Sharon blir valgt til statsminister i løpet av de neste valgene, vil ikke Arbeiderpartiet gå med i Sharons regjering selv om finansministerposten skulle bli gitt til oss. Tiden for enhetlige regjeringer er over. Det er ikke bra for demokratiet, sa en Peretz.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart