Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Etterforsker ny korrupsjonssak i Likud

Statsrevisoren Micha Lindenstrauss etterforsker det som ser ut til å være et alvorlig brudd på Knessets etiske protokoller. De mistenkte er statssekretærene Ruhama Avraham og Eli Aflalo, begge fra Likud-partiet. Ifølge Hæren Radio skal landbruksfirmaet Agraksco ha betalt for en reise til USA, selv om begge statssekretærene var klar over at Knessets etiske utvalg strengt forbyr reiser sponset av dette firmaet. Aflalo er også mistenkt for å forlenge sitt opphold i USA til private formål, mens han ble sponset av Agraksco, i følge Jerusalem Post. De to statssekretærene var på reise mens de var medlemmer av Knessets finanskomité, for å drøfte privatiseringen av forskjellige selskaper, der i blant Agraksco.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart