Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Har raketter på Vestbredden

Et Jihad-medlem sier at den palestinske terrorgruppen har rakettkapasitet på Vestbredden. Khaled al-Batch sier til London-avisen al-Quds al-Arabi at det er palestinernes legitime rett å gjøre opprør mot fienden. – Så lenge fienden bruker avanserte raketter til å treffe sine mål, er det palestinernes rett å bruke slike våpen, sier al-Batch, i følge Yedioth Aharonoth. Han bekrefter at hans gruppe har mulighet til å skyte raketter mot jødiske bosetninger på Vestbredden. Fra Vestbredden vil et stort antall mål være innen rekkevidde for palestinske raketter. For eksempel vil Knesset (Israels «Storting»), hovedveier, den internasjonale flyplassen og et stort antall store bygninger med mange mennesker komme under direkte trussel fra rakettene.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart