Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Isoler Syria

Den amerikanske utenriksministeren Condoleezza Rice talte søndag i Jerusalem, og lovpriste FN for at de tar skritt for å isolere Syria. Hun pekte også på de viktige forandringene som skjer i Midtøsten. Ministeren talte på en konferanse ved Saban instituttet, som har som formål å fremme dialog mellom Israel og USA. Rice uttrykte sin tilfredshet med reformene i regionen og hevdet at foreldrene i området også var fornøyde, med at deres sønner nå skulle bli "ingeniører og ikke selvmordsbombere". Statsminister Ariel Sharon talte også på konferansen, hvor han ba det internasjonale samfunnet fortsette sitt press på Syria og "gjøre det klart at den radikale tilnærmingen det adopterer, setter den fortsatte eksistensen til regimet i fare." Rice sa at en endringsprosess har blitt satt i gang i området den siste tiden og lovte nytt håp, så lenge palestinerne bekjemper terror og fortsetter med sin demokratiske reform, mens Israel arbeider med å forbedre palestinernes dagligliv, skriver Yedioth Aharonoth. – Om palestinerne bekjemper terror og lovløs vold og fortsetter med sin demokratiske reform, og om Israel ikke tar noen steg som på forhånd avgjør innholdet i en endelig avtale, og arbeider med å forbedre dagliglivet til det palestinske folk, så er muligheten for fred både håpefull og realistisk, sa Rice. Hun slo fast nødvendigheten av å bekjempe terrororganisasjoner, mens hun la til at ingen demokratisk regjering kunne "tolerert væpnede partier med en fot i politikkens verden og en i terrorleirene."


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart