Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Rabin fikk Israel til å ransake seg selv

– I etterpåklokskap kan vi se at Yizhak Rabins Oslo-avtale brakte desillusjon over den israelske befolkningen. Det ble skapt en mer realistisk, nøktern og balansert forståelse av de tiltak Israel må gjøre, sa Israels visestatsminister Ehud Olmert på en minnesamling for Rabin torsdag. – Oslo-avtalen hadde sine svakheter, men den hadde også en funksjon. Det er ingen tvil om at det israelske samfunnet måtte ransake seg selv. Vi ble ledet til den konklusjon at Israel må returnere til sine riktige grenser og at det skal være en jødisk, demokratisk stat, sa Olmert. Rabin gjorde tiltak for å sikre at Jerusalem og Tempelplassen skulle forbli under Israels kontroll, påpekte Olmert. "Han ville ha hatt det samme synspunkt i dag."


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart