Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Erklærer seg trolig skyldig

Knesset-medlem Omri Sharon (Likud), statsministerens sønn, skal ha fått til en avtale med aktoratet, som innebærer at han erklærer seg skyldig i en rekke anklager mot ham. Omri Sharon er anklaget for ulovlig pengeinnsamling i løpet av Ariel Sharons partiledervalgkamp for Likud i 1999. Som et resultat av denne erklæringen vil Sharons rettssak trolig bli mye kortere. Statsministersønnen vil blant annet innrømme å ha brukt falske juridiske dokumenter, avholdt falskt vitnesbyrd og brutt lovene for politiske pengeinnsamlinger. Israelske TV-selskaper rapporterte mandag at en avtale har blitt godkjent av begge parter, men justisdepartementet nekter å kommentere saken. Men også i følge aktoratet er det meget sannsynlig at Sharon jr. erklærer seg skyldig, melder Yedioth Aharonoth. Partene skal likevel ikke ha blitt enige om strafferammen, ettersom aktoratet insisterer på en viss fengslingstid. Rettssaken vil bety slutten på Omri Sharons politiske karriere, ettersom kjennelsen vil diskvalifisere ham fra å jobbe for det offentlige i flere år fremover. Avgjørelsen om å anmelde Sharon for ulovlig pengeinnsamling ble offentliggjort i slutten av juli i år, av riksadvokat Menachem Mazuz.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart