Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Lar EU overvåke Rafah-krysning

Personell fra EU kan komme til å overvåke grensestasjonen i Rafah på grensen mellom Gaza-stripen og Egypt. Det ble godkjent av Israels regjering tirsdag, skriver Ha’aretz. Israel mener det er viktig at EU-personellet får et omfattende mandat til å kontrollere hva og hvem som krysser grensen inn til Gaza-stripen. Visestatsminister Shimon Peres vil nå forhandle frem en avtale med EU. Når de nye ordninger for grensekrysninger er godkjent i prinsippet fra Israels side, vil forhandlinger bli gjennomført direkte med de palestinske myndighetene. Israel ønsker at Rafah-stasjonen bare skal kunne slippe inn personer som er registrert som beboere på Gaza-stripen. Personer fra andre områder må komme inn på Gaza-stripen gjennom grensestasjonen Kerem Shalom som Israel kontrollerer like sør for Gaza-stripen. Israel krever også rett til å overvåke grensetrafikken i Rafah med kamerasystemer.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart