Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Nekter å inngå kompromiss med Sharon

Tidligere finansminister Benjamin Netanyahu aviser nyhetsrapporter som sier at han har vurdert å inngå et kompromiss med statsminister Ariel Sharon. I følge meldingene skal Netanyahu ha tenkt på å droppe ut av partiledervalgkampen mot å sikre seg nestlederrollen i partiet. Ifølge forslaget ville partiledervalget blitt avlyst, men Sharon hadde blitt tvunget til å gjennomføre folkeavstemning for å gjennomføre eventuelle fremtidige tilbaketrekninger fra israelsk-kontrollerte områder. – Dersom Sharon virkelig ønsker å få meg ut av valgkampen, burde han avstå fra fremtidige tilbaketrekninger, sier Netanyahu. Medarbeidere til den tidligere statsministeren sier at han ikke er redd for å tape. – Vi har ikke noen planer om å tape mot Sharon, men Bibi [Netanyahu] er ung nok, så om han taper mot ham, kan han ta en pause fra politikken og returnere senere når befolkningen krever det, forteller hans kontorsjef Yechiel Leiter.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart