Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Palestinsk gutt med lekerifle hardt såret

Mens israelske soldater var på arrestoperasjon i Jenin gikk en 12 år gammel palestinsk gutt ut med et lekevåpen formet som en M-16 rifle. I følge palestinske kilder ble gutten skutt etter at en skuddveksling brøt ut mellom IDF og væpnede palestinere. De israelske soldatene skjøt gutten fordi de trodde han var bevæpnet. I følge Ha’aretz er det vanlig at palestinske barn bærer lekevåpen under feiringen av høytiden Eid al Fitr som pågår nå. Gutten blir behandlet på et israelsk sykehus i Haifa, hardt såret med skuddskader i hodet og magen. Under Jenin-operasjonen var IDF ute etter den ettersøkte Jihad-mannen Husam Jarradat. I følge palestinske kilder klarte terroristen å flykte.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart