Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Vi vil fortsette med målrettede drap

IDFs målrettede drap på palestinske terrorister har vist seg å være "ekstremt effektivt" i bekjempelse av terroraktivitet, sier forsvarssjef Dan Halutz til Knessets utenriks- og forsvarskomite. Sammen med statsminister Ariel Sharon varsler han at Israel vil fortsette med å benytte anti-terror taktikken, særlig mot medlemmer i Islamsk Jihad. I møtet takket Sharon IDF for innsatsen de har gjort med å begrense konsekvensene av opptrappingen til de palestinske terrororganisasjonene i høst. I følge Halutz har terrorister smuglet inn ti skulder-holdte bakke-til-luft raketter til Gaza-stripen de siste to årene. Rakettene utgjør en trussel mot militære og sivile israelske fly.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart