Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Regjeringen sitter frem til mandag

Arbeiderpartiet, Shinui, Nasjonal religiøst parti (NRP) og fraksjoner innen Nasjonal union (NU) ble onsdag enige med leder i Ap, Amir Peretz, om at den ideelle dagen for parlamentsvalg vil være 7. mars, skriver Jerusalem Post. Peretz sammenkalte Labors Knesset-medlemmer, og fikk deres støtte til avtalen han fikk til tidligere på dagen, med partilederne Yosef Lapid (Shinui), Zevulun Orlev (NRP), samt Knesset-medlem Yitzhak Levy (NU). – Det beste for Israel, er at datoen ikke blir utsatt, fortalte Peretz reportere på en pressekonferanse etter Aps partimøte. Sharons regjering vil bli kastet mandag 21. november, i følge et lovforslag om å oppløse nasjonalforsamlingen, som de fire partigruppene har blitt enige om. – Regjeringen vil falle mandag kveld, sa Levy etter å ha forlatt Peretz’ kontor. Om det blir vedtatt å oppløse Knesset, må forslaget fortsatt igjennom tre avstemningsprosedyrer til i Knesset, og igjen i Knessets lovkomité, før det er endelig vedtatt. Lovkomiteen er imidlertid kontrollert av statsminister Ariel Sharons allierte, Michael Eitan, og trenger dermed Sharons godkjennelse for å bli vedtatt.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart