Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Sharon øker ledelsen over Netanyahu i Likud

Statsminister Ariel Sharon har en klar ledelse i kampen om lederrollen i Likud-partiet, skriver Ha’aretz. I følge en ny meningsmålingen er avstanden på 19 prosentpoeng. – Sharons ledelse over Netanyahu vil sannsynligvis få ham til å bestemme seg for å forbli i Likud, skriver den politiske reporteren Yossi Verter. Sharon vil bare forbli i Likud dersom han er sikker på seier over Netanyahu, sier kilder nær statsministeren. Dersom Likud-medlemmene skulle velge leder i dag, ville Ariel Sharon fått støtte fra 47 prosent, Benjamin Netanyahu fra 23 prosent, Uzi Landau fra 9 prosent og Moshe Feiglin fra 6 prosent. Dersom Sharon og Netanyahu måtte gå gjennom en ny runde, ville Sharon fått 51 prosent og Netanyahu 32 prosent av stemmene.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart