Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ammunisjon på vei

En levering av 500.000 skudd til håndvåpen er ventet å nå Gaza-stripen de kommende dagene, kanskje så tidlig som torsdag, forteller palestinske kilder til Yedioth Aharonoth. Ammunisjonen, som vil bli fraktet med skip fra Egypt, skal til PAs politistyrker. Israels forsvarsminister Shaul Mofaz har allerede gitt sin godkjennelse av transporten, på det grunnlag at ammunisjonen blir brukt ene og alene av de palestinske myndighetene, og ikke av noen annen væpnet styrke. Egyptisk sikkerhetspersonell og instruktører, som for øyeblikket oppholder seg på Gaza-stripen, vil overvåke lagringen og distribuisjonen av ammunisjonen. Egypterne skal ha satt svært strenge krav til leverings- og distribusjonsprosessen, forteller kildene.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart