Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Luis Fernandez til Beitar Jerusalem

Tidligere manager for den franske storklubben Paris St. Germain (PSG), Luis Fernandez, ankom Israel onsdag, etter å ha fullført kontraktsforhandlingene med Beitar Jerusalems eier Arkadi Gaidamak. Fernandez vil tjene rundt 4,8 millioner norske kroner i løpet av de neste to årene, og vil fungere som klubbens sjefstrener. – Jeg er stolt og lykkelig over å kunne trene et lag i Israel, fortalte Fernandez til Ha’aretz på telefon fra Moskva tirsdag. Han vil bli værende i Israel frem til lørdag, for å se Beitar Jerusalem i aksjon i den israelske Premier League. Siden returnerer han til Paris for å gjøre de siste forberedelsene før han bosetter seg i Israel. – Jeg lover og jeg planlegger å gjøre Beitar Jerusalem til et internasjonalt varemerke, fortalte Gaidamak onsdag. – Dette er det første steget mot å oppnå internasjonal anerkjennelse. En manager av internasjonal klasse kommer til Beitar, fortsatte han om sin nyansatte trener. Den tidligere PSG-manageren har besøkt Israel mange ganger, og har mange nære venner der. Han var tidligere gift med en fransk-jødisk kvinne som hadde familie i landet. Luis Fernandez er en av de største franske spillerne gjennom tidene og spilte på 70- og 80-tallet. Han var en del av laget som vant EM i 1984, og var sammen med storhetene Michel Platini, Jean Tigana og Alain Giresse, en av Frankrikes kjente "fire musketerer".


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart