Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Opp 0,8 prosent i oktober

Konsumprisindeksen økte med 0,8 prosent i oktober måned ettersom prisene på både klær, fottøy, frukt, grønnsaker, transport, kommunikasjon og bolig steg i denne perioden, melder Statistisk sentralbyrå i Israel. Siden begynnelsen av året har indeksen økt med totalt 2,7 prosent, og har dermed beveget seg opp mot den øvre grensen til Israels Banks mål for "prisstabilitet", som er fra én til tre prosent på årsbasis. Prisene har steget sakte, frem til det kom et hopp på 1,1 prosent i juli, etterfulgt av stabile 0,2 prosent i august og 0,1 prosent i september, før prishoppet altså kom igjen i oktober. Om man ekskluderer prisene på frukt og grønnsaker fra beregningen, har prisindeksen allerede kommet over treprosentsgrensen til sentralbanken.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart