Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Styrk bosetningsblokkene

Forsvarsminister Shaul Mofaz sa onsdag at Israel må fortsette byggingen av sikkerhetsgjerdet for å kunne tilby sine innbyggere maksimal sikkerhet. Han ønsker også å styrke bosetningsblokkene i Beitar Ilit, Efrat, Gush Etzion, Ma’ale Adumim, Beit Aryeh, Ariel og i Jordandalen. Mofaz kom med uttalelsen under en omvisning sammen med Gush Etzions lokalråd. Forsvarsministeren kom i følge med visestabsjef, generalmajor Moshe Kaplinsky og leder for IDFs sentralkommando, Yair Naveh. Sammen med lokalrådene fra Gush Etzion, Efrat og Beitar Ilit, diskuterte Mofaz sikkerhetsgjerdet. Etter at møtet var ferdig, sa han følgende: "Jeg har til hensikt å arbeide med to ting: Det første er å fortsette med byggingen av sikkerhetsgjerdet for å kunne gi innbyggerne maksimal sikkerhet, og det andre er å styrke bosetningsblokkene, fordi jeg tror at bosetningsblokker må være sterke, sammen med Jordandalen." Innbyggerne i Gush Etzion er imot utbyggingen av gjerdet, fordi de tror det på sikt kan bety at de må gi opp bosetningen sin.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart