Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israel forgiftet Yassir Arafat

En tidligere medarbeider av avdøde PA-formann Yassir Arafat hevder en israelsk attentatmann drepte den palestinske lederen ved å blåse langsomtvirkende gift inn i øret hans, skriver Jerusalem Post onsdag. Ahmed Abdel Rahman arbeidet tett med Arafat, men forsøkte ikke å bevise sin påstand, og israelske myndigheter har allerede avvist anklagene som grunnløse. – Det var enkelt å forgifte ham i øret fordi han var under beleiring og fikk en del mennesker på besøk. Arafat pleide å klemme dem og kysse gjestene, og min antagelse er at gjerningsmannen bar med seg en liten ballong med gass som han blåste inn i Arafats øre, forklarer Rahman. Arafat var 75 år gammel da han døde på et fransk militærsykehus 11. november i fjor. Den medisinske rapporten var lite klargjørende angående hans dødsårsak, som fortsatt ikke er oppklart. Dette har skapt grobunn for rykter i palestinske miljøer, som har hevdet at han ble forgiftet. Israelere har spekulert i om han døde av AIDS. Også flere medlemmer av de palestinske myndighetene insisterer på at han ble forgiftet, men heller ikke de kan komme med bevis for sine påstander. – Det er tullprat. Anklagen er totalt grunnløs, er svaret fra israelske myndigheter. Abdel Rahman sier han kan spore Arafats sykdom tilbake til dagen 25. september 2003. – Arafat led av en infeksjon i øret og den dagen inviterte vi mange palestinske og jordanske leger for å få en diagnose på sykdommen. Jeg trodde det var en langsomtvirkende gift. På seksten dager mistet han tretten kilo. Siden den dagen forårsaket øret mye smerte for ham og jeg la merke til en konstant forverring i helsetilstanden, hevder han. – Dette er bare nok en palestinsk manipulasjon, som har til hensikt å ærekrenke Israel, hevder tidligere leder i Mossad, Danny Yatom.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart