Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Vokste 4,5 prosent i tredje kvartal

Israels bruttonasjonalprodukt (BNP) økte med 4,5 prosent på årsbasis i tredje kvartal av 2005, godt hjulpet av næringsbransjens løft på 7,4 prosent, melder Statistisk sentralbyrå i Israel (CBS). – Dette er veldig positivt, og det viser at næringsbransjen utvider seg, og at politikken med kutt i offentlig sektors utgifter har virket positivt, sier Rafi Melnick, som jobber ved Lauders statsvitenskapelige skole ved Det flervitenskapelige senteret i Herzliya. Næringsbransjen står for 70 prosent av BNP, noe som gav utslag i andre bransjer. Både industri- og servicebransjen opplevde god vekst i tredje kvartal. BNP i andre kvartal var på 6,4 prosent, omgjort til årsbasis, mens den i første kvartal var på 3,5 prosent. CBS tror det totale nasjonalproduktet i år vil bli på ca 5,1 prosent, mens Israels Bank og finansdepartementet har beregnet at den skal ende på rundt 4,5 prosent.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart