Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Amman-bomber skulle ramme israelsk etterretning

Al-Qaidas leder i Irak, Abu Musab al-Zarqawi, sier fredag i et lydopptak lagt ut på internett, at terrorgruppen ikke mente å sprenge muslimer i lufta under bombeangrepene i Jordans hovedstad Amman. Selvmordsbombere drepte 54 mennesker på forskjellige hoteller forrige uke, noe som har satt sinnet i kok hos jordanerne, på tross av den sterke støtten i befolkningen til jordansk-fødte Zarqawi og hans aktiviteter i Irak. De fleste som ble drept, var jordanske muslimer på bryllupsfester. På båndopptaket forsvarer Zarqawi selvmordsangrepet, og hevder at Al-Qaida har sterke beviser på at hotellene blir brukt av amerikansk, israelsk og jordansk etterretningstjeneste. – Vi ber Allah om å vise nåde mot disse muslimene, som vi ikke mente å ramme, selv om de var på hoteller som er sentere for umoral, sier han. – Tanken om at de sprengte seg i lufta på bryllupsfester er en løgn fra det jordanske regimet […] målet var et møte mellom etterretningstjenester, men et tak kollapset [og falt] oppå bryllupsselskapet på grunn av smellet, hevder han.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart