Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Arrestert på ny i Jerusalem

Atomspion Mordechai Vanunu, som ble sluppet ut fra israelske fengsel i fjor, ble oppdaget på en palestinsk buss som kjørte fra al-Ram på Vestbredden, til Jerusalem. Vanunu ble oppdaget av israelske politistyrker, som gikk igjennom bussen ved et sjekkpunkt. Han ble tatt med til en etterforskning ved politistasjonen nord i Jerusalem, hvor de skal finne ut om hans reise til Vestbredden er et brudd på restriksjonene pålagt ham etter at han slapp ut av fengsel. Vanunu ble sluppet fri fra fengsel etter 18 års soning. Han ble dømt for å ha avslørt Israels atomhemmeligheter til det britiske magasinet Sunday Times, mens han arbeidet som stråleinspektør ved Dimonas atomreaktor. Flere europeiske land har mottatt søknad om asyl fra Vanunu, deriblant Norge. Han har imidlertid ikke fått innvilget sin søknad noen steder.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart