Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

IDF skjøt mistenkelig palestiner

En palestiner ble drept av israelske styrker i Hebron fredag, etter at en eksplosjon ble utløst i nærheten av et israelsk kjøretøy. Soldatene var på patrulje for å lete etter militante palestinere da de hørte en eksplosjon. De oppdaget en palestiner som lå på bakken i nærheten. Mannen skal ha holdt en "mistenkelig gjenstand", gjengir Ha’aretz fra IDFs talsmann. – Soldatene åpnet ild fordi de mistenkte mannen for å ha en bombe, melder den israelske hæren. Det er foreløpig uklart hva som forårsaket eksplosjonen. Nord for Ramallah ble en palestinsk 17-åring som bar et lekegevær lettere skadet da israelske soldater skjøt ham i foten fredag. Soldatene trodde gutten var en væpnet, militant palestiner.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart