Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Kan være på vei mot historisk splittelse

Hele nasjonen venter på statsminister Ariel Sharons avgjørelse. Vil han forlate partiet Likud, eller vil han starte et nytt parti? Det siste alternativet vil trolig endre landets politiske landskap, skriver Yedioth Aharonoth. Statsministeren kommer nok til å bestemme seg i løpet av helgen, og vil offentliggjøre nyheten til befolkningen i begynnelsen av neste uke. Sharon tilbringer helgen på sin gård i Negev-ørkenen, langt borte fra hans politiske kolleger. Mesteparten av Sharons nære medarbeidere skal allerede ha anbefalt ham å forlate Likud. Nå velger han å tilbringe tid sammen med sine sønner, barnebarn og andre nære slektninger.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart