Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Sendte hemmelig delegasjon til Israel

Pakistanske medier rapporterer at en delegasjon på 174 pakistanske forretningsmenn, bankmenn, religiøse ledere og pensjonerte generaler har besøkt Israel og de palestinske områdene i all hemmelighet. Dette skal ha skjedd i løpet av de siste dagene. I følge Hæren Radio skal et kuwaitisk nyhetsbyrå ha samtalt med lederen for delegasjonen, Jamal Kadri, i et telefonintervju fra Ramallah. Kadri, beskrevet som lederen for en religiøs bevegelse, uttalte at medlemmene av delegasjonen møtte statsminister Ariel Sharon torsdag, men at møtet ikke var særlig produktivt. Sharon skal ha forlatt møtet i sinne da "en av delegasjonsmedlemmene spurte ham om Likuds radikale høyreving-medlemmer". Etter hvert skal han ha kommet tilbake og bedt dem på lunsj fredag. Etter lunsjen tok pakistanerne turen til Al Aqsa-moskeen på Tempelhøyden, for å delta i fredagsbønnen.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart