Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Avgjørelse offentliggjøres onsdag

Statsminister Ariel Sharon har allerede "et ben utenfor døren" i Likud, og noe dramatisk må skje for at han skal bli værende i partiet, fortalte kilder til Jerusalem Post lørdag. Det var ventet at Sharon skulle komme med sin avgjørelse om å danne et nytt parti etter mandagens avstemning om å oppløse Knesset. Men Knesset-ordfører Reuven Rivlin har utsatt saken til onsdag, dersom ikke Ap-leder Amir Peretz lykkes med å overbevise Meretz-fraksjonen om å droppe sitt mistillitsforslag fra Knessets saksliste mandag. Medlemmer i Likuds sentralkomité skal ha mottatt telefoner fra statsministerens sønn, Knesset-medlem Omri Sharon. Der hevder han at hans far allerede har bestemt seg for å forlate partiet. Kilder nær statsministeren hevder at han allerede har ordnet avtalene med partiregisteret, for å få registrert et nytt parti.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart