Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Gav våpen til terrorister etter trussler

En soldat i de israelske forsvarsstyrkene (IDF) er mistenkt for å ha gitt tre automatvåpen til palestinske terrorgrupper, i løpet av de siste tre månedene. Han skal ha mottatt trusler fra terroristene, både mot seg og sin familie. Dersom han ikke overholdt kravene deres, skulle i verste fall alle drepes, skriver Yedioth Aharonoth. Den militære domstolen fikk denne helgen høre at soldatens brigade ikke hadde meldt i fra om at tre M-16 automatvåpen manglet fra basen. – Forholdet blir etterforsket. Vi kan ikke avgi detaljer rundt de skrittene vi skal ta de kommende dagene, men det vi kan si er at for øyeblikket regner vi med at dette er en komplisert og alvorlig skandale, sier en talsmann for IDF. Militærdomstolens dommer oberst Nir Abiram fikk presentert resultatene fra en hemmelig etterforskning rundt saken. Som følge av disse skal han ha valgt å varetektsfengsle mannen i ytterligere ti dager. Den mistenkte skal være av drusisk opprinnelse, og skal i følge advokaten sin ha blitt bortført av fremmede før han ble truet. IDF sier på sin side, at om bortføringen og truslene virkelig fant sted, så vitner hans handlinger om hans svakhet.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart