Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Selger to nye ubåter til Israel

Tyskland og Israel vil undertegne kontrakt på to nye ubåter i Dolphin-klassen mandag, melder tyske medier. Avtalen skal være verdt over 7 milliarder kroner, og Tyskland skal finansiere en tredjedel av kostnadene. Israel har allerede tre ubåter i Dolphin-klassen. Den første ble levert i 1999. – Ubåtene kan bære raketter med atomstridshoder, men det finnes ikke beviser på at Israel har utstyrt sine ubåter med slike våpen, skriver nyhetsbyrået AP. Ubåt-salget, som er holdt tilbake i flere år på tross av israelske ønsker, ble godkjent av avtroppende kansler Gerhard Schröeder like før han overgir makten til Angela Merkel i neste uke. Schröeder har også godkjent et stort våpensalg til Tyrkia like før han går av som kansler, skriver Yedioth Aharonoth.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart