Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ariel Sharon danner nytt parti

Statsminister Ariel Sharon har fattet sin beslutning: Han forlater Likud-partiet som han var med å danne på 1970-tallet. Statsministeren vil varsle dannelsen av et nytt politisk sentrumsparti under en pressekonferanse mandag kveld. – Det er 99 prosent sikkert at Sharon forlater Likud, sa tjenestemenn ved statsministerens kontor søndag kveld. Mandag morgen møtte Ariel Sharon opp på kontoret hos president Moshe Katsav. Der ba han om å oppløse Knesset og skrive ut nyvalg. – Jeg tror det er nødvendig å oppløse Knesset og holde valg så raskt som mulig, samstemte presidenten. Fra presidenten formelt gir sin melding om oppløsning av Knesset må valg avholdes innen 90 dager. Det er ventet at et nyvalg vil bli avholdt i begynnelsen av mars, mest sannsynlig mandag 6. eller onsdag 8. mars.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart