Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Disse følger Sharon

En betydelig gruppe Knesset-representanter og regjeringsmedlemmer fra Likud følger Ariel Sharon ut av partiet. I fremste rekke følger visestatsminister Ehud Olmert, turistminister Avraham Hirchson, justisminister Tzipi Livni, sikkerhetsminister Gideon Ezra og transportminister Meir Sheetrit. I følge Jerusalem Post vil minst 14 av 40 Likud-representanter gå over til det nye partiet. Det er også ventet at Sharons nye parti vil få støtte fra tidligere Shin Bet-sjef Avi Dichter, tidligere Likud-minister Dan Meridor og Ap-politikeren Haim Ramon. Det har vært spekulert i at tidligere Ap-leder Shimon Peres kom til å støtte Sharons nye parti, men dette blir avvist av politikerens medarbeidere mandag, skriver Ha’aretz.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart